Source Memory Healing

Miért vagyunk itt a Földön?

A fizikai testünk nőként, vagy férfiként történt leszületése, a lélek fejlődése és tapasztalása egy magasabb szintre lépés érdekében, itt a Földön. Mindannyian tettünk ígéretet Istennek és önmagunknak, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket ebben az életünkben meg szeretnénk tapasztalni, mik azok a karmák, amiken dolgozni fogunk.

Mi az a karma?

A karma szó cselekvést jelent, minden kimondott szónak, gondolatnak, cselekedetnek következménye van. Pozitív gondolattal és cselekedettel pozitív karmát teremtünk, negatív gondolataink és cselekedeteink negatív karmát eredményeznek, amiket egyik életről a másikra viszünk tovább.
Ezért van maradandó hatása ránk minden a múltban történt szomorú és fájdalmas megtapasztalásnak, és emléknek, kihat ránk édesanyánk méhében ért mindenféle hatás és érzelem. Befolyásolják életünket a DNS-ünkben tárolt információk és generációs emlékek, amelyek hozhattuk valamelyik előző életünkből, de születhettek ebben az inkarnációnkban is. Ezek lenyomatok és forrás-emlékek, amelyek újra és újra kihatnak a mostani életünkre. Azokat a nagyobb érzelmi töltéssel bíró forrás-emlékeket („csomagjainkat”), amiket a régóta magunkon végzett belső munka után sem tudtuk elengedni, azokra a Source Memory Healing kezelés alatt ráláthatunk, feloldhatunk.

Mi az a Source Memory Healing?

A Source Memory Healing, mint forrás-emlékek gyógyítási technika segít abban, hogy a magunkon végzett munka hatásai maradandók legyenek, ezáltal fizikai életünkbe pozitív változások történjenek. Ennek az alapja egy ősi indiai meditáció, ami segít eljuttatni bennünket egy mély, megváltozott tudatállapotba (delta agyhullám szint), amin keresztül eljuthatunk azokhoz a forrás-emlékekhez, melyek meglátása és feloldása, azonnali pozitív változást hoz életünkbe.
Ennek a regressziós utazás technikának a megalapítója Szilasi Márta és Vantulek Zsolt, akik ezzel a módszerrel mutatták meg azt, hogy az igazi mély változáshoz és a valódi gyógyuláshoz, elengedhetetlen a múlttal való elszámolás, a magunknak és másoknak történő megbocsájtás, egyúttal erényeink erősítése és a hiányzók előhívása.
Az ő módszerüket alkalmazva hozhatok áttörő változást az életedben.