Theta Healing®

A Theta Healing® technikát Vianna Stibel alkotta meg, aki nyirokrákból gyógyította meg önmagát ezzel a módszerrel. Miután saját magán már sikereket ért el, másokat is elkezdett gyógyítani. Agyunk öt különböző frekvencián mozog, ezek egyike a théta, az agykontrollból ismerhető az alfa agyhullám, valamint létezik még béta állapot, – ez az éber állapot,-  illetve a delta és a gamma. A módszer alapja az, hogy testünk képes az öngyógyításra, a Teremtő segítségével. A Théta tér, a feltétel nélküli szeretet tere, amit úgy érhetünk el, hogy egy nagyon egyszerű vizualizációs technikával becsatlakozunk a Teremtő terébe, ami maga a feltétel nélküli szeretet tere, egy mély állapot, amin mindenki naponta kétszer keresztülmegy, elalvás előtt és felkelés előtt. Maga a technika ezt az állapotot kezdi el tudatosan használni. Ma már több mint száz országban van jelen, Indiában egyes helyeken már az oktatás része, Japánban kórházakban alkalmazzák.

Mi a sikerének titka?

Az egyszerűsége. Bárki megtanulhatja, akár könyvből is. Léteznek már tanfolyamok azok számára, akik vezetetten szeretnék a módszert elsajátítani.
A hatékonysága, hiszen magának a módszernek a leglényegesebb pontja az úgynevezett „ásás” technika, amellyel felderítjük a probléma okát, amely a megbetegítő hitrendszer és ezt kicseréljük. Ez egy nagyon lényeges pont, hiszen életünk minden percét meghatározza a gondolkodásunk, hitünk a különböző dolgokról, ami minden esetben egy érzést generál. Ha az érzést megváltoztatjuk, okafogyottá válik a betegség megléte. Ez az oka annak, hogy egy Theta Healing® kezelés után, akár már azonnal is megváltozhatnak a dolgok, mert a théta állapotban nagyon fogékony az agyunk, ezért alkalmas régi minták elengedésére, újraprogramozásra.

0119